Bakugan

Handling:

Hovedpersonen i Bakugan er den iltre Dan Kuso, der sammen med sine venner, Runo, Marucho og Julie opfinder spillet Bakugan, hvor en kombination af kort og uhyrer udgør spillet.

Hvad Dan og hans venner ikke ved er, at Bakugan ikke bare er et spil for sjov, men at uhyrerne fra de små kugler også eksisterer i et parallelt univers, som hedder Vestrioa. Da det går op for dem tilspidses situationen, fordi drengen Masquerade dukker op og forsøger at udslette Vestroia.

Beskrivelse:

Som hovedperson er Dan meget mennesklig. Han er konkurrencemenneske, hader at tabe og en god ven, hvilket gør det let at identificere sig med ham for de fleste. Plottet i Bakugan er let at følge, men dog med overraskelser undervejs, som man ikke lige gætter.

Anbefaling:

Bakugan er uden tvivl for de mindste børn, som kender historien fra tv og merchandice. Spillet kan købes og spilles i virkeligheden. Og netop derfor går også bøgerne rent ind hos målgruppen. Som voksen stejler jeg lidt ved det temmelig ringe sprog i bøgerne, og det faktum at illustrationerne er taget direkte fra tegnefilmen. Men alt i alt, så vil de fleste drenge i 5-8 års alderen garanteret finde glæde ved bøgerne.

anmeldelsen findes også på boggnasker.dk