Den statistiske sandsynlighed for kærlighed ved første blik af Jennifer E. Smith

Forlag: Høst og Søn

Oversætter: Nanna Gyldenkærne

Hadley skal på en længe frygtet tur over atlanten til sin fars bryllup med den nye kæreste Charlotte, som Hadley ikke har mødt endnu.

Hadley har på ingen måde lyst til at være til stede ved brylluppet. Hun er vred på sin far, over at han har forladt hende og hendes mor, og hun ved på forhånd, at hun kommer til at hade Charlotte. På grund af en række uheld kommer Hadley for sent til sit fly og må tage det næste.

I ventetiden møder hun drengen Oliver, og de to kommer til at sidde ved sinde af hinanden på flyet. Oliver er englænder, men han studerer i USA. De begynder at snakke og måske også at udveksle følelser for hinanden.

Forlaget har lanceret romanen som en “romantisk feel-good komedie”, og den lever fuldt op til det krav. Oliver er en morsom person, der tilfører handlingen de overraskende drejninger, som er så gode, og som læser er det på ingen måde svært at se, hvorfor Hadley straks falder for ham.

Men da flyet lander skilles deres veje. Hadley tager til sin fars bryllup, og tingene udvikler sig overraskende og hjertevarmt.

Romanen er bestemt anbefalelsesværdig for alle der ikke er bange for tyk og velskrevet romantik.

Denne anmeldelse er skrevet til Boggnasker.dk