Drengene af Jessica Schiefauer

Forlag: Høst & Søn

Oversætter: Louise Ardenfeldt Ravnild

Drengene handler om de tre veninder Kim, Bella og Momo, der er lige i starten af puperteten. De bryder sig ikke om, hvad puperteten får drengene til at gøre, så de holder sig for sig selv i Bellas Drivhus. Især fordi en af drengenes nye hobbyer er at rive blusen af pigerne og tage på deres bryster.

Pigerne hygger sig i Bellas drivhus med blandt andet at klæde sig ud i fantastiske kostymer, som Momo syr. Men en dag får Bella fat i en mærkelig plante. En magisk plante, og når de drikker nektaren fra planten bliver de tre piger til drenge.

Især Kim holder meget af den frihed det giver at være dreng. Hun bliver medlem af en bande, som Tony styrer, og hun bliver også forelsket i ham – som dreng. Bella og Momo er ikke så fascinerede af drengeverdenen, og da Kim begynder at lave småkriminelle ting, forsøger de også at få hende til at stoppe med at drikke nektaren.

Romanen er rigtig velskrevet og emnet er aktuelt og leveret på en super spændende måde. Plottet er rigtig godt fundet på. Den er bestemt værd at læse- både for piger og drenge!