Nattevægteren slår til af Tom Donbavand

Forlag: Alvilda

Oversætter: Claes Johansen

I denne niende bog om de tre venner fra Scream Street starter herligheden meget spændende med at Lukes veninde mumiepigen Cleo er forsvundet fra sin seng en mørk nat.

Luke og hans wanna be vampyr-ven Rhesus får at vide af de voksne, at de skal gå hjem, og lade de voksne forsøge at finde Cleo, men som sædvanlig lytter de to drenge ikke til formandende råd. De finder us af at et spor af noget slimet grønt stads, der får én til at føle sig umanerlig ked af det, fører dem til en hekseluge, som viser dem ind til en anden verden. En verden, hvor nattevægteren bor.

Nattevægteren lever af børns angst, når de har mareridt, og derfor kidnapper han små sovende pus, og forbander dem, så de bliver ved med at sove.

Nu skal drengene finde nattevægteren og Cleo, men på forunderlig vis lykkedes det som sædvanlig den onde sir Otto Sneer at blande sig i deres planer.

Screem Street er en underholdende og letlæst bog, og denne niende i serien lever fuldt op til de foregående bøger. Den er spændende og sjov, men ikke så overraskende som jeg synes de tidligere bøger har været.

Denne anmeldelse er skrevet til Boggnasker.dk