Pandoras Æske af Pernille Eybye

Forlag: Tellerup

Jonas, Dennis og Katja er bedste venner og sommerferien skal til at begynde. Alt burde være i skønneste orden, men på vej hjem efter sidste eksamen bliver Jonas kørt ned og tildrager sig hjernerystelse og et brækket ben.

Og som om det i sig selv ikke er slemt nok, så åbner uheldet en slags port ind til en anden piges sind. En pige, der i hans drømme kalder sig Pandora, og som i virkeligheden er forsvundet sporløst.

De tre venner påbegynder en eftersøgning af Pandora. Katja og Dennis leder i den virkelige verden, og Jonas bruger sin drømmetid sammen med Pandora på at forsøge at stykke sammen, hvad der er sket med hende.

Det viser sig hurtigt, at der har været noget grueligt galt i Pandoras liv, og både hendes venner, kæresten og broderen må ligge under for de tre venners efterforskning, der viser sig at rumme så uhyggelige sandheder, at Pandoras flugt ind i en fantasiverden bliver forståelig.

Romanen er skrevet i et letforståeligt sprog, og mysteriet om Pandora folder sig fint ud gennem bogen.

Den kan bestemt anbefales til alle unge, der holder af uhygge, krimi og fortælling om venskab.