Skelettets Kranium af Tom Donbavand

Luke og hans venner, Rhesus og Cleo, fra Scream Street er i fuld gang med deres søgen efter de relikvier, der skal gøre det muligt for Lukes forældre at flytte fra Scream Street. En dag får gaden en ny beboer, som er vildt populær især blandt det kvindelige publikum, den legendariske hovedløse ridder, der efter sigende har reddet et helt børnehjem fra en frygtelig skæbne.

Midt i fotograferingen af den hovedløse ridder forsvinder ridderens hoved midt i et blitzlys, hvilket inspirerer Skipstone til at give Luke et praj om hvor det næste relikvie befinder sig.

Og nu går jagten på ridderens hoved i gang, og som vanligt gør sir Otto Sneer, hvad han kan for at ødelægge det for vennerne. Denne gang bygger han et monster, som han døber Ottostein. Et monster der er sat i verden for at ødelægge og hærge.

Serien Scream Steet er skrevet med en masse humor og action. Nogle af forfatterens ideer er temmelig fjollede, men det er alligevel så godt skrevet, at man ikke kan lade være med at holde af både universet og personerne.

Serien holder samme kvalitet hele vejen igennem, og den kan bestemt anbefales til alle (både tøser og knægte) der kan lide humor og action i en skøn blanding.

Forlag: Alvilda

Denne anmeldelse er skrevet til Boggnasker.dk