Vampyrens Hugtand af Tom Donbavand

Luke er varulv, og derfor bliver hans familie flyttet til Scream Street, hvor alverdens vampyrer, varulve, mumier, zombier og deslige bor.

Hurtigt får Luke to venner: Rhesus Negativ og mumiepigen Cleo.

Desværre falder Lukes forældre overhovedet ikke til i Scream Street, og Luke beslutter sig for at finde en vej væk, så hans forældre kan komme tilbage til den verden de kender. For at finde vejen skal Luke (og Rhesus og Cleo, der hjælper ham) bruge en bog, som forfatteren Samuel Skipstone, har taget bolig i. Bogen har den onde sir Otto Sneer, og vejen ud af Scream Street kan kun findes, hvis man først finde de seks relikvier, som grundlæggerne af byen har gemt. Det første relikvie er Rhesus´ forfaders hugtand, og det er ikke en nem opgave at finde den.

Bogen er skrevet meget humoristisk og holder tonen hele vejen igennem. Der er masser af action og fantasi, og man keder sig ikke, når man er på eventyr med varulven Luke.

De mere hærdede fantasy-fans vil måske synes at historien er en smule “fjollet”, men hvis de lægger den til side, går de glip af et godt grin.

anmeldelsen findes også på boggnasker.dk