Varulvens Klo af Tom Donbavand

I denne sjette bog i Scream Street serien, Varulvens Klo, skal Luke og hans to venner, mumien Cleo og den falske vampyr Rhesus finde det sjette og sidste af relikvierne, der kan åbne den hemmelige passage væk fra Scream Street.

For at få fat i det sidste relikvie, lærer de tre børn forfatteren Samuel Skipstone endnu bedre at kende, og Luke må træffe et svært valg, hvis han vil have passagen åben.

Sir Otto Sneer, Scream Streets bolighaj, forsøger stadig at sætte en kæp i hjulet for vennerne, og på et vigtigt tidspunkt får de hjælp fra en helt uventet kant, nemlig G.H.O.S.T

Også denne bog i serien holder stilen fuldstændig. Den er morsom, og de uhyggelige passager er skrevet, så også de mindre læsere kan være med uden at få forstyrret nattesøvnen.

Jeg vil anbefale bogen til højtlæsning for de syv – otteårige, og til selvlæsning fra ni års alderen. Til denne gruppe, tror jeg at bogen rammer plet, for den er virkelig underholdende. Både spændende og sjov… og også lidt uhyggelig.

Tommy Donbavand er født i den engelske by Liverpool 1967 og indledte sin karriere som skønlitterær forfatter under pseudonymet B. Strange i 2006. Sit store gennembrud fik han i 2008 under eget navn med den humoristiske gyserserie “Scream Street”.

Denne anmeldelse er skrevet til Boggnasker.dk