Det levende kød af Lene Kaaberbøl

Forlag: Modtryk

“Det levende Kød” er en særdeles veloplagt efterfølger til Kadaverdoktoren. Endnu engang er Madeleine Karno hovedperson i en velskrevet og imponerende velresearchet krimi.

Denne gang bliver Karno optaget på universitet i Varbourg, og hun er desuden stadig forlovet med August, der arbejder som professor i den tyske by Heidelberg. Da et “offentligt fruentimmer” findes myrdet i kulhandlerens baggård, løber politiet hurtigt panden mod en mur, men Madeleine, der på opfordring af en veninde, bliver ved med at efterforske sagen, finder ud af at mordet har rødder til et andet og meget mere overraskende samfundslag end det nederste…

Det levende kød er spændende og som altid med Kaaberbøls romaner må man overgive sig og lade sig imponere af den viden der ligger til grund for historien.

Meget anbefalelsesværdig!