Don’t look behind you af Peter Allison

Forlag: The Lyons Press

Oversætter: Engelsk

Peter Allison arbejder som safariguide i Afrika, og han er måske ikke den mest oplagte safariguide, der har eksisteret. Han har ikke meget forstand på jeeps eller vildt eller både eller naturen som sådan eller …

Men han elsker vilde dyr!

Og det er det, der bærer ham igennem. Hans entusiasme kan ligefrem føles på siderne, når man læser hans selvbiografi om sin tid i Afrika. Og alt andet lige, så gør alle hans elendige forsøg på at være en god guide, bogen en hel del sjovere, end hvis den var blevet skrevet af “mr. perfect-guide”.

Bogen er simpelthen morsom. Sproget er sjovt ,og alle de små anekdoter er gribende og grineren.

Kan bestemt anbefales, især hvis man står med det ene ben i Afrika og gerne vil opleve landets natur set indefra med en outsiders øjne.