Havanarummet af Colin Harrison

Forlag: Lindhart & Ringhof

Oversætter: Mich Vraa

Bill Wyeth er en succesfuld advokat i New Yorks pulserende forretningsliv, men en dag sker der en frygtelig ulykke, der får alle de andre til at se skævt til ham. Han bliver fyret, skilt og ryger helt ned på bunden af en sort hul.

Her tilbringer han en god del tid, med at lave … ingenting, men da han tilfældigvis en dag sætter sig ind på et steakhouse, begynder handlingen i hans liv at tage fart. Ikke i en retning han havde forestillet sig… eller for den sags skyld ønsket.

Han bliver stamgæst på restauranten, og han lærer hurtigt stedets besynderlige rum, Havana-rummet, at kende. En dag bliver Bill af bestyreren inviteret ned i Havana-rummet, men det kræver dog at han vil være advokat på en noget lyssky ejendomshandel.

Det der blot skulle være en underskrift på en allerede arrangeret handel, bliver pludselig til natlige udflugter til Long Island, tæskehold, en ukendt datter og andet ubehageligt.

Havana-rummet er en spændende roman fuld af overraskende drejninger og twists. Der er ikke meget man kan gætte, hverken hvordan handelen hænger sammen, hvem Jay er, Hvad der sker i Havana-rummet ol.

Bestemt anbefalelsesværdig krimi, hvis man vil slappe af med niget spændende hyggelæsning.