Tilbage på pinden

Så er sommerferien for alvor slut. Det har været skønt med lidt afslapning og at få tankerne en smule væk fra arbejdet (selvom det aldrig sker 100%). Jeg har været en lille måned med familien i Costa Rica og sluttede af med en lille uge på Island med mine forældre og min bror. Turen til Island overbeviste mig om, at det skal Vigga & Luna da prøve!!! Fantastisk natur. Skønne legender. Det kan de to spilopmagere nok få noget fint ud af.

Serien Tokolosh udkom i går og jeg glæder mig meget til at høre folks reaktioner. I den forbindelse sluttede også konkurrencen om de fem bøger, og de blev vundet af Lis fra Viborg, så der er et sæt på vej til hende.

Der er ikke så meget andet at fortælle, end at nu er jeg tilbage på pinden ved tasterne, og så skal der ellers skrives! Det bliver skønt.