God baghjul og et fantastisk nyt år…

Jeg har haft en temmelig fantastisk afslutning på 2016, og begyndelsen på 2017 har tendenser i retning af at dette år, også bliver super skønt. Det er i hvert fald lagt i kakkelovnen til det:)

Efter et par skønne uger med Ping Pong i Varde gik der ikke lang tid, før min gode kollega Kirsten Sonne Harild og jeg satte os i en flyver til Australien, hvor vi skulle researche til en ny ungdomsroman

Vores rejse begyndte i Sydney med operahus og alt, hvad der hører til. Så fløj vi til Brisbane og lejede en bil, som vi kørte nordpå til Cairns i. Og det var en helt FANTASTISK tur. Det ville tage alt for lang tid at fortælle alt, hvad vi oplevede, men der var smukke landskaber, el hel masse kænguru, skønne mennesker og flere smukke smukke landskaber. En dejlig rejse, som nok skal blive til alle tiders roman!

Efter en skøn jul og dejligt nytår i familiens skød er hverdagen så småt kommet tilbage nu, og det første den byder på er, at jeg er blevet be
dt om at skrive Danidas årlige julekalenderhistorie, hvilket allerede i februar fører mig til Burkina Faso, og det glæder jeg mid som en sindssyg til. Det bliver bare så spændende.

Af bognyheder, så er der en ny roman i Urban-serien på vej. Den kommer til at hedde “Reservedelenes By” og den er indtil videre sat til at udkomme i september 2017.
Jeg har også en håndfuld lav-lix bøger (Lyda-bøgerne, fortsættelse af Vigga & Luna-serien og andet godt, der kommer. Blandt andet udkommer Anna Bridgwaters og min ungdomsroman fra Marokko “Casafuckingblasnca”, hvilket jeg også ser usandsynligt meget frem til.

2017 bliver godt! Håber det bliver det for jer alle. Godt nytår… også til søens folk:)