Tæskeholdet banker på, Jennifer Egan

Romanen er mest af alt en samfundsbillede. Et billede på, hvordan folk forholder sig til livet og hinanden i nutidens vestlige verden. Der er flere hovedpersoner, hvis liv snor sig ind og ud mellem hinanden på allerfornemmeste vis. De personer, jeg bed mest mærke i var den unge kvinde Sascha, der arbejder for et pladeselskab, og som har problemer med for lange fingre. Og så var der Bennie Salazar, der som ejer af pladeselskabet er en noget falleret punkrocker.
Romanen er interessant bygget op, og den er underholdende skrevet. Alligevel rørte den ikke noget dybt i mig… Måske fordi jeg grundlæggende ikke er enig med forfatteren i, at det er sådan vi mennesker er nu om dage. Men man kan ikke tage fra romanen, at den er velskrevet og særdeles godt opbygget. På den måde et flot værk.