Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd, Rachel Joyce

Harold Fry er en mand lidt over den bedste alder, hvis liv er gået fuldkommen i stå. Han tager ingen beslutninger mere, han lader dagene strømme forbi, og han overlader alt til sin temmelig dominerende kone.

En dag modtager Harold et brev fra en gammel arbejdskollega, hvor hun fortæller, at hun er syg og ved at dø. Harold vil sende et brev tilbage, men på vej til postkassen ombestemmer han sig, og beslutter sig for at han vil besøge hende. Til fods. I den anden ende af England!

Det er en hjertevarm historie om ikke at lægge sig til at dø, før tid er. Harold vågner på sin tur, og han historie bliver på smukkeste vis fortalt gennem hans pilgrimsfærd og hans møde med andre mennesker.

Kan bestemt anbefales. Den er varm, morsom og rørende.