Red dog, True Blue, Louis de Berniéres

Micks far er død, og hans mor har brug for en pause fra livet på et psykiatrisk hospital, så Mick bliver sendt til den vestlige outback i Australien for at bo hos sin farfar, der har en gård det øde sted.

Mick kan godt lide sin farfar, og de to kommer fra starten ret godt ud af det. Farfar giver Mick hans fars gamle motorcykel og arbejdet med at få en til at køre igen, lader Mick komme ind på livet af en gammel aboriginal og lære lidt om, hvordan disse mennesker så på verden før de hvide kom til. I et mægtigt uvejr finder Mick hundehvalpen Blue (som er rød) og de to bliver uadskillelige.

Det er en virkelig velskrevet bog om tragedier, venskaber og menneskelige udfordringer. Man føler med Mick, men også med farfaren, der har mistet sin søn, og som virkelig nyder at komme tættere på sit barnebarn.

Virkelig anbefalelsesværdig!