The Amber Amulet, Craig Silvey

Om dagen er Liam McKenzie en temmelig almindelig og meget velopdragen dreng, men om natten bliver han til the Masked Avenger, der sammen med sin powerbeagle redder folk i kvarteret fra ulykkelige ting, så som en affaldsspand der ikke er stillet ud til afhentning, en sprinkler, der ikke virker og meget andet.

The masked Avengers vigtigste opgave er dog at komme kvinden i huset for enden af vejen til undsætning for hun virker som om, hun er ulykkelig. Superhelten giver hende et spørgeskema for at snævre ind, hvad der er galt i hendes liv, ug ud fra hendes svar finder han ud af, hvordan han best kan komme hende til undsætning.

Det er en varm og fin bog om at gøre en forskel. Selv en lille indsats kan skabe store ændringer og nogle gange må superhelte også tage højde for bestyrtede mødre.

Bogen er illustreret med rigtig fine og sjove illustrationer, der forklarer den til tider indviklede helteverden. Virkelig en lille perle af en bog. Læs den, det vil du ikke fortrude.