Orkansæsonen og Stilheden, Anne-Cathrine Riebnitzsky

Orkansæsonen og Stilheden binder forskellige mennesker sammen i en velkomponeret og spændende handling. Præsten Monica og hendes mand Johan starter med at tage flyet ud i verden sammen. Monica skal til Guatemala og holde ferie/besøge en ven og Johan skal til et observatorium i Chile. Før. hun tager af sted har Monica en samtale med Marcus’ forældre. Marcus er rodet ud i noget skidt sammen med sin ven Benjamin. Man møder også forsvarsadvokaten Beate og politimanden Hans, Johnny Boltsaks og Henning, der arbejder i Knuthenborg Safaripark.

Alle disse menneskers liv krydser som trådene i et spindelvæv. Det er en smuk fortælling om at være menneske, om at tage valg og se konsekvenserne i øjnene.

Den kan varmt anbefales. En dejlig læseoplevelse.