Så er hverdagen snart over os igen:)

Jeg sidder på en tagterrasse på et hotel i Karon, Thailand og skriver dette. Det er sidste dag af familiens ferie, i morgen sætter vi os på et fly og smutter hjem til Danmark. Til arbejde. Til skole. Til træning og hunde. Til madpakker og indkøb. Støvsugning og hundeluftning. Og jeg glæder mig!

Vi har haft en fantastisk ferie rundt i et hjørne af Asien. Gennem de sidste næsten fire uger har vi besøgt Thailand, Singapore, Malaysia og Thailand igen, og alt har været en stor oplevelse. Vi har set templer, shopping malls, strande, gadehunde, madboder, moskeer, fisk, hav, sol og regn. Vi er simpelthen så mætte af indtryk nu, at vi dårligt kan klare flere:) De tre lande kan på det varmeste anbefales at besøge. Thailand er et skatkammer af oplevelser, med templer, aber, smuk natur (især det der ligger ved og i havet). Singapore imponere med sin blanding af futuristiske højhuse, og lave, gamle bygninger. Med sin diversitet af moderne og tradition. Penang i Malaysia var en fantastisk interkulturel oplevelse med templer, moskeer og kirker side om side. Muslimer, kristne, buddister, hinduer og sågar ateister i samme vennekreds. Folk med slør. Med prik i panden. Med et kors om halsen. Eller en øl i hånden.


Det har været en skøn ferie. Det skønneste at være sammen med mine tre drenge på denne intense måde. 24 timer i døgnet. Masser af tid til grin, snak, hygge og oplevelser. Jeg har stormnydt det, og nu er jeg klar til igen at nyde hverdagen. For den elsker jeg også. Jeg glæder mig til at komme hjem med kufferten fuld af oplevelser, og jeg glæder mig til at komme hjem og skrive. Skrive! Jeg glæder mig også til det efteråret gemmer på af udgivelser og foredrag. Om fire dage udkommer fjerde bog i Urbanserien, og jeg er så spændt på, hvordan den bliver modtaget. Jeg glæder mig også helt vildt til foredragsturné med Børnenes U-landskalender, hvor vi får lov til at fortælle en masse om Burkina Faso og drengene i guldminerne.

 

At rejse er at leve og ude godt men hjemme bedst.

Sådan har jeg det lige nu.

Glad… Nærmest lykkelig over hvor heldig jeg er.