WOW! Time flies…

Okay, det er ikke, fordi der ikke sker noget i mit forfatterliv, nærmere modsat, og så er denne kategori (forfatterliv) åbenbart den bedste indikator for, hvorfor jeg ikke er blogger, for intervallet for blogindlæg skal nok være oftere end hvert halve eller hele år, hvis man vil have en succesfuld blog.

Nå!

2018 er faktisk et jubilæumsår for mig. I juni, om alt går vel, når jeg op på min udgivelse nummer 100! REALLY 100!!! Det er sgu ret vildt, synes jeg selv:) Og det går rigtig godt på udgivelsesfronten. Allerede på nuværende har jeg udgivet to romaner og tre selvlæsningsbøger. Og de har alle fået rigtig pæne modtagelser, så det er bare dejligt. Ingen klager der:)

 

 

 

 

 

 

 

I år bliver også temmeligt vanvittigt sådan rent rejsemæssigt, jeg har en del planlagt, og jeg har allerede været på den første tur. En skøn “forlænget weekend” med min mor i London. Ikke arbejdsrelateret, meeeeen det skal der jo også være plads til.

Om tre uger skal jeg et smut til Helsinki til møde i Dansk-Finsk Kulturfond, hvilket altid plejer at være en god, hyggelig og “få-noget-fra-hånden” oplevelse. Jeg har også en weekend i Kaunas (Litauen), tre uger i Italien med drengene, researchrejse til Kap Verde og en skøn tur til Bali at se frem til. Så jeg er sikker på, at dette år bliver en gavebod af inspiration; benzin til mine tanker:)

Ud over rejserne, så har jeg på forfatterfronten booket en del foredrag, især til efteråret, så året byder på møder med mine (mere eller mindre) frivillige læsere. Jeg elsker at være ude og sige hej til dem, der bruger tid på det, jeg har brugt tid på. Så det bliver godt. Jeg har også nogle temmelig interessante ting i støbeskeen. Anna Bridgwaters(se hvem hun er her: http://bridgwater.dk ) og mit projekt med en voksenskønlitterær serie begynder at tage mere form (det er med den vi skal til Kap Verde). Man kan faktisk læse lidt om denne serie allerede her https://onestep1000miles.wordpress.com og så er jeg i gang med et temmeligt interessant projekt med Helsingør kommune, som jeg nok skal fortælle mere om på et andet tidspunkt. Derudover er der jo de almindige bøger, som bliver skrevet på livet løs.

Life is good!

(Ved ikke hvorfor egernet skulle med, men det føltes rigtigt:)