Lidt atypisk år…

Det er ikke, fordi jeg har ligget på langs og sløvet den i 2019, men helt atypisk har jeg faktisk kun haft 2 udgivelser i år, hvilket er første gang, jeg har udgivet så lidt siden 2005, hvor jeg startede som forfatter. Der er mange grunde, og nogle af dem er at finde i mit privatliv, men!!! Det er IKKE fordi jeg ikke har arbejdet! Tværtimod… Jeg har skrevet som en gal, og det lader til at det velklingende 2020 bliver et rent festfyrværkeri af udgivelser, hvis alle planer holder.

Den bog som Helsingør Kommune i sin tid bestilte har heldigvis fået en fantastisk modtagelse og det har både resulteret i foredrag og workshops, og eleverne på Skorpeskolen har endda skrevet deres egne kapitler, fordi de syntes jeg havde overset Hellebæk lidt (Kan til oplysning fortælle, at der er meget der er blevet overset, for 40 sider er ikke såååå meget plads, så jeg håber at få lov til at skrive en 2’er) Bogen er igen i år blevet uddelt til alle de nye tredjeklasser, hvilket et super fedt.

 

På rejsefronten startede 2019 med en tur til Argentina, hvor jeg boede på forfatterresidency med min fantastiske kollega Anne Sofie Hammer. Vi er i øvrigt i øjeblikket ved at arrangere endnu et residency, så vi kan skrive en efterfølger til vores Argentinabog. Ud over Argentina, har jeg besøgt, Bratislava, Thailand, Prag, Costa Rica, New York og Toronto, og om to uger tager jeg til Taiwan med min osse fantastiske kollega Anna Bridgwater for at skrive en ungdomsroman derfra.

 

Cachi, Costa Rica
Times Square, New York
Bukarest
Pattaya, Thailand

 

 

 

 

 

 

Der er snart bogforum, og der deltager jeg om fredagen på Tellerups stand, hvor jeg vil skrive autografer til alle interesserede, unge og gamle:) Det bliver så hyggeligt.

 

Nu vil jeg skrive… Har en roman at gå i gang med…