Kommende bøger

Hvor Sover Dyrene?

Forlag: Gyldendal
Illustrationer: Birde Poulsen

Maja trækker tiden. Hun gider ikke sove.
Og hun synes det er synd for dyrene, at de ikke har en god seng at sove i.
Det kunne hun sagtens hjælpe med!
Det synes far vist ikke er en god ide, men når lyset er slukket …

Milo Superhelt 1-3

Forlag: Tellerup
Illustrationer: Sara Bøgh

Milo er en dreng.

En ikke helt almindelig dreng.

Milo er nemlig en superhelt.

Og det er han faktisk ret god til;)

CAMBODIAS STJÅLNE BØRN

Forlag: Nyt Dansk Litteraturselskab

TREDJE bog i serien om Norma B. Stash

Norma er altid på farten i sit arbejde som agent for P.A.T.

Men da hun gerne vil forfølge et spor om børn, der forsvinder i Cambodia, får hun at vide, at det ikke er en international sag, og at det derfor ligger uden for P.A.T’s område. Norma er utilfreds, og da hun bliver sendt hjem på ferie beslutter hun sig for at “ferien” skal holdes i Cambodia. Det er ikke drinks ved poolen og lange vandreture der trækker, men kedeligt bliver det i hvert fald ikke, når Norma forsøger at rede trådene ud og redde børnene.

VLOG-PIGERNE 4-6

Forlag: Tellerup

Malles familie skal have en hvalp, og den her helt vildt sød. Men midt i glæden finder vlog-pigerne ud af at det ikke er alle hvalpe, der har det lige godt. Et stykke fra Birkesund er der nemlig en hundekennel, hvor hundene bor i en kold og klam stald, og af en eller anden grund kan ejerne skaffe lige præcis den hvalp man er på udkig efter. Der er ugler i mosen, og det vil vlog-pigerne undersøge.

 

Vlog-pigerne er helt tomme for ideer for nogle gange sker der bare ikke særlig meget i Birkesund. Til gengæld sker der en masse i U.S.A, hvor der er kæmpe demonstrationer på grund af racisme og politivold. Pigerne finder ud af at der er demo i København også, men der sætter deres forældre en grænse. Pigerne må ikke tage til hovedstaden. Og så må de jo selv finde på noget …

 

Joshy G. er en superstjerne. Han holder koncert OG han udlodder VIP-billetter i en konkurrence, som vlog-pigerne bare må have fat i. Det ville blive den fedeste vlog overhovedet, og den fedeste oplevelse. Det ser ud til at, alt går som det skal, men så gør det ikke alligevel. Nogen saboterer vlog-pigernes VIP oplevelse, og hvem ville dog gøre det?