KOMMENDE UDGIVELSER

3900 NUUK 1-3

Forlag: Tellerup

 

Annas mor har fået job i Grønland, hvilket betyder at hele familien skal flytte.

Anna er mildest talt ikke begejstret. Hun har aldrig drømt om at bo i Grønland, og hun har på ingen måde lyst til at flytte fra sine veninder. Det er svært at være ny i en skole, hvor både sprog og kultur er så meget anderledes end Anna er vant til, men med lidt benarbejde kan de måske lykkes at falde til...

DOWN UNDER

Forlag: Tellerup

Medforfatter: Kirsten Sonne Harrild

”Og hvad med din makker? Hos mig står der to på billetten?” spurgte damen med syngende australsk accent og blå neglelak

        ”Han tager den modsatte vej,” sagde Mads og prøvede at smile.

        ”Oh?” sagde hun og sendte ham et spørgende, medlidende blik. ”That’s … a new one.”

         ”Yeah, well. It’s a new one for me too!"

         Mads’ rejsekammerat, Andreas, har forladt ham i Sydney, dagen før deres store og længe ventede backpackeventyr ad Bruce Highway skal til at begynde. Mads beslutter sig for at gøre rejsen fra nord til syd alene, selv om det ikke passer godt med hans enorme behov for altid at gøre alting som planlagt.

         Men i samme øjeblik han lander i Cairns, render han ind i seriøse problemer. For i sengen på hans første hostelværelse, bliver en kvinde fundet myrdet, og ind i hans lejede bil sætter sig nu rejsekammeraten, Sam, der på alle måder vender Mads’ backpackereventyr til en livsfarlig rejse Downunder.

Vlog-pigerne 1-3

Forlag: Tellerup

 

Tre piger starter deres egen Vlog, hvor de fortæller om, hvad der sker i deres lille soveby, som måske ikke er så kedelig edda, når først man begynder at skrabe lidt i overfladen.

Der er både havnefester, fodbold-dramaer og kæresteintriger.

ELLA TUR/RETUR

Forlag: People's Press

Medforfatter: Anna Bridgwater

Ella bor i London med sin temmelig dominerende kæreste, Martin. Hun har opgivet en karriere som sygeplejerske, og arbejder nu i en papirhandel, hvilket ikke er helt cool nok for Martin.

Da Ella finder ud af at hendes og Martins forhold ikke er helt så rosenrødt, som hun ellers troede, er det tid for hende til at finde et nyt liv. Til at finde sig selv. Og til at finde ud af, hvad hun skal fokusere på i fremtiden.

En roman om at finde sit kald. Finde sig selv ... Og finde dejlig sex.

Jagten på Nazisternes Guld

Forlag: Gyldendal

Medforfatter: Anne Sofie Hammer

“Hvis min farfar var stukket af med nazisternes guld, ville han jo være rig,” sagde Anton. “Men han ejer intet. Han bor på et helt almindeligt, trist plejehjem. Det ville man da ikke gøre, hvis man havde røven fuld af naziguld.”

Julio slog ud med en hånd.

“Det passer ellers med årstallet,” sagde han.

Anton opdagede, at både Guada og Miguel stirrede på ham.

 

Anton er den yngste i sin klasse og trives ikke  i gymnasiet. Han dropper ud, og selvom han ikke er begejstret ved tanken, går han med til at tilbringe et halvt år i Argentina hos en gren af familien, som han slet ikke kender. Han havner hos sin grandtante, Ana Maria, i et stort, gammelt hus ved Nahuel Huapi-søen. Her lærer han Miguel og Guada at kende, og da de tre begynder at løse mysteriet om, hvorfor Antons farfar som 19-årig pludselig tog til Danmark, sætter de begivenheder i gang, som ingen af dem havde forestillet sig.

For hvem er de mennesker, som pludselig interesserer sig så meget for Antons familie? Er de virkelig nazister? Og passer den historie om det forsvundne guld, som den gamle spansklærer, Julio, fortæller?

I løbet af kort tid handler det ikke kun om at løse gåden, men også om at slippe fra det med livet i behold.

Håndbolddrengene

Forlag: Tellerup

Det er sjovt at gå til håndbold,

og drengene på holdet gør alt hvad de kan for at vinde.

Men det er ikke altid det vigtigste.

Man skal huske at tage sig af sine venner og sin træner.

Og grine!!!

SKJULT I ANGOLA

Forlag: Nyt Dansk Litteraturselskab

Anden bog i serien om Norma B. Stash

Norma er altis på farten i sit arbejde som agent for P.A.T.

Denne gang bliver hun sendt til Borswana, hvor de lokale rangere har et problem med en ny og meget blodig metode, som krybskytterne benytter for at få fat i eftertragtede stødtænder. Norma indleder med det samme jagten på bagmændene, og i første omgang føres hun til Angola, hvor en usandsynlig fjende gemmer sig.

Men måske er jagten ikke slut der. For hvem er det i virkeligheden der trækker i trådene?