KOMMENDE UDGIVELSER

ALT DET, INGEN VED

Forlag: Tellerup

Katrine og Maja starter i samme klasse på gymnasiet og bliver hurtigt bedste veninder. Maja er udadvendt og social. Katrine er en smule mere til den stille side, men de to piger er uadskillelige indtil Maja begynder at ændre sig. Hun bliver stille. Hun pjækker. Hun trækker sig fra skolen og fra Katrine, der ellers gør hvad hun kan for at få den gamle Maja tilbage.

Efter 2. g. dropper Maja ud af gymnasiet uden et ord.

Katrine hører ikke mere fra Maja indtil hun pludselig får en mail, da hun er ude at rejse efter 3. g. Mailen åbner op for de hemmeligheder som Maja ikke kunne fortælle dengang. Hemmeligheder der sætter fortiden i et helt andet lys.

PRANK!

Forlag: Høst & Søn

”Vi har en ide,” sagde Sidda, da hun så drengene. Rex hev hende i armen, som for at få hende til at tie stille, men hendes øjne lyste spændt og hemmelighedsfuldt.

”Eller, det var faktisk Rex’ ide,” fortsatte Sidda.

”Hold nu op!” fnes Rex. ”Det var os begge to.”

Arn kastede sig ned på håndklædet ved siden af tøserne, og Bingo smed sig i sandet, så en god portion fløj i en flot bue op og landede på Sidda.

”En ide?” sagde Arn uden at tage notits af sandet. ”Hvad for en ide?”

Rex og Sidda rykkede tættere sammen, og de tre drenge gjorde det samme. Ideen var åbenbart så god, at den kun kunne hviskes.

”De der selvfede fra førsteholdet er lige kommet herned,” begyndte Sidda.

9. klasse er overstået, forude venter gymnasiet og det store liv.

Jeps og hans venner ser frem til dovne uger og den fælles tur til et sommerhus i Frankrig. De skal bare fordrive tiden, indtil de skal rejse. Det, der starter i det små med en prank, lidt drilleri af en tidligere lærer, ender med frygteligt. Det er en såret flok med en dyb, dyb hemmelighed, der tager til Frankrig, hvor en af pigerne langsomt går i opløsning på grund af dårlig samvittighed.

Vlog-pigerne 1-3

Forlag: Tellerup

Tre piger starter deres egen Vlog, hvor de fortæller om, hvad der sker i deres lille soveby, som måske ikke er så kedelig edda, når først man begynder at skrabe lidt i overfladen. Der er både havnefester, fodbold-dramaer og kæresteintriger.