KOMMENDE UDGIVELSER

Det Grønne dyb

1. bog i Øens Sjæl

Rafael og hans mor bor i Havana på Cuba. Rafaels far sidder i fængsel, og hans mor ligger syg og vil ikke tale med nogen. Pludselig en nat dukker en talende pelikan op på Rafaels seng. Den fortæller at han er blevet udvalgt til at redde Cubas sjæl som er ved at forsvinde.

I samme omgang kan Rafael redde sin mor, men det er ikke uden problemer, for nogen ønsker at mørket skal herske.

Forlag: Tellerup 

Illustrator: Birde Poulsen

Den Pink Sump

2. bog i Øens Sjæl

Rafael har fyldt den første flaske med mana, og forandringen er tydelig at se på hans mor.

Men opgaven er endnu ikke slut. Pelikanen flyver Rafael ud til en sump, hvor han skal fylde flasken med den farvede tåge. Flagermusen dukker op for at forhindre planerne, og Rafael må indse at han måske er ude hvor han ikke kan bunde.

Forlag: Tellerup 

Illustrator: Birde Poulsen

Den Blå Grotte

3. bog i Øens Sjæl

Tiden er ved at løbe ud for Rafael, og hans chancer for at samle øens sjæl bliver endnu mindre, da den sidste mana skal indsamles i grotten, hvor den grusomme flagermus holder til.

Det bliver en kamp mod tiden og mod mørke kræfter i grottens indre.

Forlag: Tellerup 

Illustrator: Birde Poulsen

Den Sorte Bog om Helte

- En flugthistorie


 Syv år.

Så lang tid nåede han at få med en nogenlunde fredelig opvækst sammen med sine forældre, sin storebror og storesøster. Men så ændrede alt sig. Kampene tog til.

Ny regering. Myrderier. Jagt. Udrenselse.

Drengen og hans familie må flygte fra deres hjemland. Det bliver en lang og barsk rejse, som intet barn burde opleve. Som ingen burde opleve. Over bevogtede grænser med skydegale vagter.

Udnyttelse. Frygt. Død. 

Men også mennesker, der hjælper, uden at tænke på sig selv.

Forlag: Høst & Søn 

Illustrator: Rune Ryberg

HVIS DU KYSSER MIN BROR...

Skrevet sammen med: Kirsten Sonne Harild

Forlag: Alvilda

 

Forlag: Alvilda 

”Hvor er du grim, luder!” rungede det pludseligt langt inde i hendes hoved. ”Ta’ hendes hår!” Fornemmelsen af en kniv tæt ved øret. Sofia løftede sløvt sin højre hånd og prøvede at beskytte sig. Hånden var mørkerød og hævet helt ud i fingrene. ”Hjælp!”

 

Sofia har succes på både håndboldholdet og i skolen. Hun får høje karakterer og bor i et pænt hus med sine travle forældre. En dag møder hun den mystiske Elliot. Elliot med de bløde læber, som måske er lidt en bad boy. Sofia bliver draget af både ham og hans søster, Malou, og hun gør alt for at passe ind i deres gruppe.

Snart er hun ude, hvor hun ikke kan bunde, og der er ingen vej tilbage. Eller er der?

Fru Drissings Bibliotek

Forlag: Tellerup

Mina passer ikke rigtig ind nogle steder. Hun passer ikke ind i skolen. Hun passer ikke ind blandt de andre piger. Og hun passer bestemt ikke ind i sin mors forestilling om, hvordan en pige skal være. Men en dag møder hun fru Drissing. En ældre kvinde, som har endnu mere at slås med i forhold til at kunne begå sig i verden, men som deler Minas store passion - Nemlig bøger.

Gennem deres umage venskab finder Mina ud af, at det måske er godt nok at være sig selv, og måske; bare måske, vil andre acceptere én, hvis man tør være tro mod sig selv.

 

Forlag: Tellerup