KOMMENDE UDGIVELSER

3900 NUUK 1-3

Forlag: Tellerup

Annas mor har fået job i Grønland, hvilket betyder at hele familien skal flytte.

Anna er mildest talt ikke begejstret. Hun har aldrig drømt om at bo i Grønland, og hun har på ingen måde lyst til at flytte fra sine veninder. Det er svært at være ny i en skole, hvor både sprog og kultur er så meget anderledes end Anna er vant til, men med lidt benarbejde kan de måske lykkes at falde til...

DOWN UNDER

Forlag: Tellerup

Medforfatter: Kirsten Sonne Harrild

                     ”Og hvad med din makker? Hos mig står der to på billetten?” spurgte damen med syngende australsk accent og blå              

                      neglelak.

                      ”Han tager den modsatte vej,” sagde Mads og prøvede at smile.

                      ”Oh?” sagde hun og sendte ham et spørgende, medlidende blik. ”That’s … a new one.”

                      ”Yeah, well. It’s a new one for me too!”

Mads’ rejsekammerat, Andreas, har forladt ham i Sydney, dagen før deres store og længe ventede backpackeventyr ad Bruce Highway skal til at begynde. Mads beslutter sig for at gøre rejsen fra nord til syd alene, selv om det ikke passer godt med hans enorme behov for altid at gøre alting som planlagt.

Men i samme øjeblik han lander i Cairns, render han ind i seriøse problemer. For i sengen på hans første hostelværelse, bliver en kvinde fundet myrdet, og ind i hans lejede bil sætter sig nu rejsekammeraten, Sam, der på alle måder vender Mads’ backpackereventyr til en livsfarlig rejse Downunder.

Vlog-pigerne 1-3

Forlag: Tellerup

Tre piger starter deres egen Vlog, hvor de fortæller om, hvad der sker i deres lille soveby, som måske ikke er så kedelig edda, når først man begynder at skrabe lidt i overfladen. Der er både havnefester, fodbold-dramaer og kæresteintriger.

ELLA TUR/RETUR

Forlag: People's Press

Medforfatter: Anna Bridgwater

Ella bor i London med sin temmelig dominerende kæreste, Martin. Hun har opgivet en karriere som sygeplejerske, og arbejder nu i en papirhandel, hvilket ikke er helt cool nok for Martin.

Da Ella finder ud af at hendes og Martins forhold ikke er helt så rosenrødt, som hun ellers troede, er det tid for hende til at finde et nyt liv. Til at finde sig selv. Og til at finde ud af, hvad hun skal fokusere på i fremtiden.

En roman om at finde sit kald. Finde sig selv ... Og finde dejlig sex.