FODBOLDHOLDET

Forlag: Tellerup

Illustrator: Thop

Ben drømmer om at spille fodbold, men han er ikke god nok til at spille med i klubben. Det er der også andre, der ikke er. Så Ben laver sit eget hold.

Bens fodboldhold træner og træner. Men der er ikke så meget ved at træne, hvis man ikke får lov at spille kamp. Så det planlægger Ben.

Det er ikke alle, der spiller fair play. Og nogle gange er det faktisk forældrene, der ikke helt ved, hvordan man skal opføre sig. Det må Ben tage sig af.

Det går godt for Bens hold. En dag er de endda så heldige at komme med til stævne. Det bliver vældig spændende for holdet. Kan de vinde? Eller er det nok at være med?

 

Hvis nu man rigtig gerne vil spille fodbold, men dem på byens hold ikke synes, man er god nok, hvad gør man så? Heldigvis lader Benja sig ikke slå ud. Han vil gerne spille, og han tager ikke nej for et svar.

Benja laver sit eget hold.

Og her må alle være med. Og måske spiller folk ikke dårligt fodbold, bare fordi de ikke ligner alle andre?

Anmeldelser

"Fodboldbøger kan man ikke få nok af. Her er endnu en ny serie for begynderlæserne. Fint, at der i denne serie er fokus på de børn, der normalt ikke spiller i klubbernes hold, nemlig børn med forskellige fysiske handicaps."

Lektør