FUTURE CITY

Forlag: Carlsen
Illustrationer: Bodil Bang Heinemeier

Future city COVER
Storm er alene. Hans forældre er væk, og verden er gået under. I hvert fald næsten. Han må klare sig selv, og det er hårdt. Så møder han pigen Kuba, der tager ham med til byen Future City, hvor hun bor sammen med alle de andre børn, der har overlevet katastrofen. Sammen beslutter de sig for at finde ud af, hvad der er sket - også med alle de voksne, der virker så onde.

 

IMG_7765
Kuba så sig omkring. Jorden var nu blevet til gråt sand eller aske. Alt så dødt ud. "Gad vide, om det er den underlige energi, der har dræbt alt liv her," sagde hun stille. Storm, Kuba og Bit er draget af sted for at finde den mærkelige energi, der har gjort de voksne onde. Desværre er energien stærk, og pludselig ved de ikke, hvem de kan stole på. Det er et kapløb med tiden, hvis det skal lykkes børnene at finde frem til, hvorfor verden er så forandret.

cover-20160911
Storm og Kuba flygter fra ulvene, som angriber lejren om natten. I nattens kaos lykkes det dem at slippe væk fra de voksne i en bil. Nu gælder det først og fremmest om at finde himmelstenen og få den destrueret. Det er et spørgsmål om tid, for den onde energi er blevet sætrkere, og de voksne endnu mere onde. Blå øjne er tredje og sidste bind i en spændende dystopi for de 8 til 11-årige. Serien foregår i fremtidigt univers, hvor den kendte verden er gået under, og alt er kaos.

En triologi om tiden efter en stor naturkatastrofe. Af en eller anden grund bliver alle de voksne mere eller mindre tossede i hovedet, og børnene må gøre hvad de kan for at klare sig i en barsk verden, hvor de måske kan redde alle. Også de voksne.

Anmeldelser

"bogen har en god spænding og kapitlerne slutter på et godt tidspunkt. jeg syntes af bogen var rigtig god af læse."

Biblo.dk

"... jeg synes det fungerer rigtig godt, selvom det jo egentlig er en frygtelig dyster tanke, at samfundet er brudt fuldstændig sammen, og børnene er overladt til sig selv, og samtidig skal kæmpe mod de voksne, der før skulle passe på dem, men som nu er fjenden ... En rigtig god bog, både til piger og drenge, der kan lide action og science fiction."

Bogbotten

"Det er en letlæst, spændende bog med 12 overskuelige kapitler, og gode illustrationer der passer godt til historien... Bogen anbefales bredt til børnebiblioteker og PLC til letlæsning i indskolingen.."

Lektør