Magiens Stjerne

Forlag: Forum

Illustrationer: Rasmus Jensen

Bidstrup_Madam Vittas hemmelighed_Magiens stjerne 1_FINAL
Jules og Cam er søskende. De tilhører et særligt folkeslag, Rakkerne, der tidligere holdt til i Spanien. Rakkerne havde fantastiske evner, men de blev for grådige, hvilket lagde en forbandelse over folket, som nu må rejse verden tynd, for bliver de på samme sted for længe, ældes de ti gange hurtigere end andre mennesker. Madam Vittas hemmelighed er først bind i en spændende graphic novel serie om Rakker-børnene Jules og Cam, der i jagten på Den magiske stjerne håber, de kan ændre deres livsvilkår til det bedre.

Bidstrup_Sorte-haands-broderskab_Magiens-stjerne2_FINAL_WEB-72-300x461
Jules og Cam har lokket deres forældre med til Nürnberg. Fra en gammel bog, de finder på biblioteket bliver de en smule klogere på Sorte Hånds broderskab og finder ud af, at det er i Paris, de skal finde den anden stjernespids. Så nu gælder det bare om at få overbevidst forældrene om, at de allerede skal rykke videre og håbe, at heldet er med dem i Paris.

Bidstrup_Familiens-sorte-faar_Magiens-stjerne-3_FINAL_WEB72-300x461
Tingene spidser til for Jules og Cam. De bliver tvunget til at forlade deres forældre og tage alene til Prag for at lede efter Magiens Stjernes tredje spids. Men de har Sorte Hånds Broderskab lige i hælene, og denne gang kommer de uhyggeligt tæt på. Desuden viser det sig, at Jules og Cam ikke kan stole på nogen, for der er flere involverede i Sorte Hånds Broderskab, end godt er.

Bistrup_det-skjulte-vers_Magiens-stjerne-4_FINAL_WEB-072-DPI_RGB-300x462
Jules og Cam er taget til Venedig, hvor den fjerde spids er gemt. Men Sorte Hånds Broderskab er tættere på end nogenside før, og hvis de to søskenede ikke passer på, overhaler det fordækte broderskab dem inden om. Alt er på spil i byen med de mange kanaler.

rakkerhulen_i_chiva-lise_bidstrup-24102563-2031541277-frntl-1
Det endelige opgør med Sorte Hånds broderskab nærmer sig, men når Cam og Jules det? Og er Sax frisk nok til at tage med dem? Og hvordan kan det være, at Sorte Hånds broderskab når frem til Rakkerhulen før Cam og Jules? Spørgsmålene er mange og et voldsomt og blodigt opgør mellem rakkerne og Sorte Hånds broderskab er uundgåeligt. Rakkerhulen i Chiva er femte og sidste hæsblæsende bind i den letlæste graphic novel serie.

Jules og Cam er søskende, men ikke i en helt almindelig familie. De er nemlig del af et folkeslag, der hedder Rakkerne, som for mange år siden holdt til i Spanien. Rakkerne havde fantastiske evner, men desværre blev de for grådige, hvilket lagde en forbandelse over folket, og nu må de rejse verden tynd, for bliver de på samme sted for længe, ældes de ti gange hurtigere end andre mennesker. Men en tilsyneladende almindelig dag i Berlin ændres historien.

Jules og Cams ven Sax er blevet syg og skal indlægges på hospitalet. Derfor er han begyndt at undersøge de gamle sagn, og han har fundet ud af, at Madam 

   Vitta kender til hemmeligheden om forbandelsen. Jules og Cam bliver sendt af sted til den gamle dame for at finde ud af mere, og det bliver ikke bare et    

  møde med en rakker, der har levet i over hundrede år. Det bliver begyndelsen på jagten på Magiens Stjerne, som måske kan betyde enden på forbandelsen.

Anmeldelser

"Den er mega god og spændende"

Biblo.dk

"jeg giver bogen 5 stjerner... Den er spændende... Jeg kan kun anbefale at læse denne her serie :D... Jeg synes at bogen er rigtig spændende... Jeg giver den seks stjerner på grund af, den er mega god... super spænende hvis du er til spænding så læs denne bog,den kan anbefales :-)... Jeg vil gerne give den 6 stjerner, fordi den er god... Jeg syntes at det er en rigtig god bog med masser af spænding."

Biblo.dk

“...en skøn bog om magi, søskende, forbandelser og rejser...med Rasmus Jensens tegneserieagtige illustrationer, der helt sikkert vil fange børnene.”

Ude og Hjemme

“Bogen henvender sig til yndere af den fortræffelige kombination af magi, spænding og action og er for både piger og drenge..Handlingen afvikles i et hektisk og fortættet tempo. Her er ikke tid til at kede sig - kun til at blive underholdt. De gode illustrationer matcher teksten fint og indgår i en flydende sammenhæng, der gør læsningen behagelig. Billedsiden veksler mellem flotte totalformater og indzoomninger, hvilket giver historien et levende tegneserieagtigt flow..Det er en spændende og livligt fortalt bog, som på udmærket vis kombinerer tekst og illustrationer. Tilsammen udgør de fem bind en medrivende, underholdende og let læst serie, der nok skal få mange læsere”

Lektør

“Fire ud af fem stjerner. Svedig!”

Pallesgavebod.dk

“Det er fantasy, spænding og højt tempo...”

Biblioteksmedier

”Madam Vittas hemmelighed” er en letlæst graphic novel for nye læsere eller børn der gerne vil have handling i en fart. Magi og mystik i et hurtigt tempo krydret med en genkendeligt søskenderelation.”

Sjov for børn

“Superspændende historie fuld af magi. Blandingen af tegneserie og bog fungerer supergodt, og så er bogen let at læse.”

Palles Gavebod

Bogen er skrevet i et hæsblæsende fortællertempo, der sætter fart på handlingen ... Bogen indeholder fantasy og spænding i højt tempo. Den er hurtigt læst og vil sandsynligvis blive en populær serie for mellemtrinnets læsere ...”

Lektør 

“Fed blanding af tegneserie og almindelig bog med masser af spænding og magi...fem ud af fem stjerner. Svedig!”

Pallesgavebod.dk

Magiens stjerne er egnet til frilæsning og læsetræning...Tekst og sprog har et højt tempo...Bogen er hurtigt læst og vil fange læsere...”

Lektør 

Endnu en hæsblæsende action-fyldt bog i serien om Magiens Stjerne. Blandingen af tekst og tegninger fungerer supergodt, og handlingen er sindssygt spændende.

Pallesgavebod.dk

“Spændende letlæst historie med masser af magi. Bogen er skrevet med en blanding af tekst og tegneserie.”

Pallesgavebod.dk