Okinawa

Forlag: Carlsen

Illustrationer: Lars Gabel

forsoki1
En aften forsvinder Silas' ven, Frederik, sporløst. Kort efter finder Silas og Emil en mærkelig, lille plade med japanske inskriptioner. Det går op for dem, at der er ved at ske noget frygteligt. Og det varer ikke længe, før de pludselig befinder sig på den japanske ø, Okinawa, hvor de står ansigt til ansigt med en hær af døde japanske soldater. Vil det nogensinde lykkes dem at finde Frederik og komme hjem igen?

Skærmbillede 2013-06-10 kl. 11.59.03
Silas, Emil og deres venner er sendt til Øen Okinawa på en mystisk mission. Og det viser sig, at deres opgave på øen er større, end de troede. Det handler om en magisk nøgle og en årtusind gammel kamp mellem Solklanen og de onde fra Måneklanen. Endnu engang er Emil og Silas de eneste, der kan sørge for orden i tingene. Vil det lykkes dem at hjælpe Solklanen? Og kommer de nogensinde hjem igen?

Skærmbillede 2013-09-06 kl. 15.59.14
Silas, Emil og deres venner befinder sig stadig på øen Okinawa. Nøglen er tilbage i Solklanens varetægt, men de mangler at finde Kraftens Sten, der skal bruges i kampen mod Månens Broderskab. Jagten på stenen fører drengene ud på en lang og farefuld tur. På vejen bliver Casper bortført af nogle mystiske mænd. Og da de endelig når templet, viser det sig, at ikke alt er, som drengene troede ...

forsidejpeg
Casper befinder sig stadig et ukendt sted på Okinawa, og Silas, Emil og de andre kan ikke tage hjem uden ham. Mens de leder efter ham, kommer de tættere på at løse gåden om de genvakte soldater. Men pludselig viser det sig, at dem, som de troede var deres venner, ikke er, hvad de giver sig ud for.

Okinawa 5 cover kopi
Femte bog i serien om Emil, Silas og deres venner, der er på en farlig mission på den japanske ø Okinawa for at løse gåden om Kraftens sten. Månens Broderskab har stadig Kraftens Sten, og Silas, Emil og deres venner opdager, at Broderskabet har uhyggelige planer. Den eneste løsning er at finde det, der kan ødelægge Kraftens Sten: Den magiske kunai. Men kunaien befinder sig i et fjernt kloster på Fuji-bjerget og er ikke nem at få fat i. Og slet ikke, når man har Månens Broderskab lige i hælene …

For alle der har læst Shinobi, er serien Okinawa et glædeligt gensyn med de to brødre Emil og Silas.

Denne gang bliver de hvirvlet ind i et spændende eventyr på en nedlagt amerikansk militærbase på Okinawa, hvor en gammel japansk gruppe forsøger at vække oldgamle kræfter til live. Drengene får hjælp af deres venner i eventyret, hvor der er masser af spænding, action og japansk kampkunst!!!

Der findes seks bind i serien.

Anmeldelser

"Jeg synes den er god og jeg synes i skal læse den... Jeg synes den var god og der var spænding i... Go bog. læs den :-9... Den er god fordi man ikke kan forudse hvad der vil ske." 

Biblo.dk

"Det er en rigtig spændende bog som jeg kun kan anbefale ..."

Biblo.dk

“En af mine favoritter er serien Shinobi af Lise Bidstrup, der på eminent og fantasifuld vis formår at blande hverdagsrealisme med fantasy. Nu er Lise Bidstrup klar med opfølgeren til denne serie, som går under navnet Okinawa.

I Okinawa følger vi Emil og Silas fra Shinobi, der endnu en gang, mod deres vilje, bliver viklet ind i et episk eventyr, der involverer japanske zombiesoldater, magiske japanske tegn og hemmelige militære eksperimenter. Okinawa er bestemt på højde med Shinobi, og Lise Bidstrups univers er mere fantasifuldt og kreativt end hvad man finder i mange andre letlæsnings-fantasyserier. Sprogligt set er Okinawa velegnet til børn, der har læst et lille stykke tid og nu kræver mere sproglig udfordring. Serien er stemningsfuldt illustreret i sort-hvide striber af Lars Gabel.”    

Frederiksberg Bibliotek

“Den er god fordi man ikke kan forudse hvad der vil ske.”

Pallesgavebod.dk

“Den er spændende”

Pallesgavebod.dk

“Fuld fart på handlingen, kampsport, japanske robotter og magi er på spil i det 1. bind af ny fantasyserie for drenge fra 11 år. Underholdende læsetræning.”

Lektør