Vlog-Pigerne

Forlag: Tellerup

Skolen starter efter en dejlig lang sommerferie, og veninderne Muna og Lærke har besluttet sig for at dette skoleår bliver sjovt. Ekstra sjovt! De vil lave deres egen vlog hvor de fortæller hvad der foregår i deres lille by, Birkesund. Og hvad er bedre at begynde med end den årlige havnefest? Desværre er nogle af de ældre drenge opsat på at ødelægge alt for dem …

Pigernes vlog får flere og flere følgere, og da det bliver tid til den årlige skolefodboldturnering, beslutter de at lave et afsnit om skolens fodboldhold Men fodbold er ikke bare for sjov. Drengene går virkelig meget op i det, og nogle af dem går langt over stregen for at få de ’rigtige’ med på holdet. Pigerne finder ud af at nogen ikke er til at stole på, og det er op til dem at afsløre en grov scam.

Hvert år opfører frivillige i Birkesund et teaterstykke og det er et oplagt emne for vlog-pigerne. Det begynder at filme og lave interviews, men de kommer til at afsløre mere end de havde regnet med. Ikke alle forældre opfører sig, som pigerne havde forventet, og hvad skal man gøre, når man pludselig kender til en stor hemmelighed, som kan ødelægge en familie.

 

En serie om tre teenage-piger, der laver deres egen vlog, hvor de laver programmer om, hvad der sker i deres lokalområde. Det kan måske lyde lidt kedeligt, når man kommer fra en gennemsnitlig dansk provinsby, men der er ALDRIG kedeligt i Birkesund!

 

Anmeldelser