Dæmonernes Utopia

Dæmonernes Utopia cover
Efterfølgeren til Pectus' Sten

 

Isabell og Laus vågner op til en meget forandret verden, hvor noget er gået helt galt efter Fornyelsen. Endnu en gang må de to børn finde kræfterne til at bekæmpe de onde dæmoner og bringe verden tilbage i sit rette spor.

Anmeldelser

"Jeg synes den var god og spændende. Jeg kunne godt det er magi, der foregår i den virkelige verden, så man kan identificere sig med personerne..."

Biblo.dk

“...Endnu en god skattejagt og en rigtig fin afslutning på historien, der startede i Pectus' Sten...Det er endnu en gang en spændende historie og en god fortsættelse af det 1. bind. Bogen er endnu en gang gennemillustreret af den talentfulde Patrick Leis, som afgjort vil appellere til målgruppen. Sproget er, som vi kender det fra forfatteren; letlæst og med et godt "flow"

Lektør

“Så kom fortsættelsen til Pectus´ sten af Lise Bidstrup endelig, og den skuffer bestemt ikke!”

Læsehestmedfantasy.dk

Dæmonernes Utopia er ligeså sjov og spændende som forgængeren ... bogen er ikke til at slippe før den er læst til ende. Sproget er godt, og bogen er fyldt med sjove situationer og bipersoner ... Samtidig er bogen fantastisk spændende, og man følger med tilbageholdt åndedræt Isabell og Laus´ rejse gennem hele verden for at redde verden. Bogen lever absolut op til forventningerne og kan varmt anbefales.

Boggnasker

Bogtrailer til Dæmonernes Utopia