DOWN UNDER

Skrevet i samarbejde med Kirsten Sonne Harild

Forlag: Tellerup

 Mads’ rejsekammerat, Andreas, har forladt ham i Sydney, dagen før deres store og længe ventede backpackeventyr ad Bruce Highway skal til at begynde. Mads beslutter sig for at gøre rejsen fra nord til syd alene, selv om det ikke passer godt med hans enorme behov for altid at gøre alting som planlagt.

         Men i samme øjeblik han lander i Cairns, render han ind i seriøse problemer. For i sengen på hans første hostelværelse, bliver en kvinde fundet myrdet, og ind i hans lejede bil sætter sig nu rejsekammeraten, Sam, der på alle måder vender Mads’ backpackereventyr til en livsfarlig rejse Downunder.

Anmeldelser

"Man bliver som læser fuldstændig opslugt af fortællingen, og ”kædelæser” kapitel efter kapitel. ”Down Under” er spændende som bare pokker, og den kan nemt sluges på en enkelt weekend eller en mini-ferie."

Bookeater.dk

"Vildt velskrevet og spændende krimi..."

Københavns Biblioteker

"En vildt spændende krimi med god udfordring af centralnervesystemet ... Velskrevet og svær at lægge fra sig ..."

Lektør

"En bog, hvor der er spænding, et interessant plot, og hvor et andet land kan opleves ... Der er dejligt med gode beskrivelser, der gør det nemt at leve sig ind i historien og i rejsen ... Jeg er samtidig vild med den måde, som historien udfolder sig på ... tusind tak, Lise Bidstrup og Kirsten Sonne Harild for at skrive en bog der kan sende os på denne vidunderlige rejse"

bogens_liv