Fisseministeren

Lise_bog
Forlag: Tellerup

William er verdens værste teenager. 
Han er 13 år og næsten 300 dage, 
men fatter ikke en brik, 
især ikke det der med piger.

Hans højeste ønske er 
at blive optaget i de sejes loge,
men indtil nu har han kun fået lov til
at betale deres snacks og sodavand.

Alt ændrer sig dog
da William finder en mystisk ring,
og hans diller begynder at vokse ...

Og vokse …

Anmeldelser

"Hvis du har en stor dreng/teenager i huset, er denne bog et ‘must read’ for jer begge. Den er hylende morsom, og både min søn og jeg har grinet højlydt undervejs."

Pia Grønlund

"Fisseministeren er virkelig morsom, på en måde man sjældent ser i dansk litteratur... Alle forældre burde faktisk forære deres drengebørn et eksemplar af Fisseministeren... Den er kanon og kan kun på det varmeste anbefales, til alle der elsker en uartig, men litterær relevant grinebider."

Drengetiltjeneste

"Fisseministeren er en helt igennem underholdende bog, som jeg havde det meget sjovt med at læse... Bogen var ret sjov at læse, da man godt kunne nikke genkendende til Williams problemer. Puberteten er en svær tid, både med det sociale og det modsatte køn. En god bog at læse, hvis man gerne vil lære, hvad de vigtige ting i livet er 
Jeg vil anbefale at læse denne bog, selvom den nok er for det yngre publikum. Den er let at læse og meget underholdende."

Boggnasker

"En bog om at få det man ønsker, og opdage, at det ikke er helt som man forestillede sig... Der er fart over feltet fra side 1 i denne underholdende (og lidt pinlige) bog om William og hans diller... sjov og spændende..."

Lektør