Fru Hachs Broche

Kun forsidemele
1. bog i Meleagros Detektivbureau

Adam har mistet sine forældre.

...Men han er ikke en helt almindelig forældreløs dreng.

  Sammen med butleren Georg og køkkendamen fru Nielsen bor han på Hvedeborg Slot. Adams forældre har efterladt ham med en masse penge, som Adam blandt andet har brugt til at åbne detektivbureauet Meleagros for. For Meleagros Detektivbureau er ingen sag for stor eller lille, så da hr. Hach en dag dukker op og beder Adam om at finde hans døde kones broche, påtager Adam sig omgående opgaven.

  Inden Adam får set sig om, bringer hans søgen efter brochen ham til Sverige, hvor hans modstander viser sig at være den hemmelige, religiøse sekt, Skitthaerne. Brochen er ikke helt almindelig, og Adams mission ændrer sig hurtigt til at omfatte langt mere alvorlige sager.

  Både Adams evner som detektiv og Georgs kamperfaring bliver sat på en hård prøve i jagten på sandheden om Fru Hachs Broche.

Anmeldelser

“god glæder mig til at læse 2. den får 7 stjerner”

Pallesgavebod 

Jo, der sker meget i Lise Bistrups ungdomsbog, der er skrevet i hendes lette, hurtige og varierede men enkle sprogbrug. Hun kan fortælle en historie, så man bliver helt forblæst og så man undres over hendes opfindsomhed."

Helsingør Dagblad

"Det er en god bog, fin læsning..."

Boggnasker.dk

"Alt i alt en spændende og velskrevet begyndelse på en ny krimi-/detektivserie for børn fra ca. 10 år."

Lektørudtalelse

“Jeg kom hurtigt til at holde af Adam og Georg. Og så er historien fyldt med god action og smarte tekniske gadgets.”

Pallesgavebod.dk