Pectus’ Sten

pectus

Hvad nu hvis verden slet ikke er, som de fleste tror?

Hvad nu hvis dæmoner findes, og de er meget, meget tæt på?

Og hvad hvis det er op til en pige og en dreng at forhindre kaos i at bryde ud? 

Isabell kan næsten ikke tro det, da hun bliver opsøgt at et medlem af den mystiske og hemmelige Øvre Orden. Den ældre herre fortæller hende en fantastisk historie om en verden, der består af langt mere end det, som mennesker kan se - og at den verden kun kan fortsætte, hvis hun vil påtage sig at finde Pectus´ Sten, en mission, der i første omgang vil føre hende til Orvieto i Italien.

Laus kan bestemt heller ikke tro det, da han får et brev om, at han er blevet særlig udvalgt til et superhemmeligt tv-show, Pectus´ Sten. Alligevel ender han på et fly på vej mod først Amsterdam og siden Orvieto, hvor tingene udvikler sig i en helt anden retning, end han havde forestillet sig .

Anmeldelser

“Pectus sten er en hyggelig og letlæst bog. Jeg elsker ideen om at Jorden ind i mellem skal fornys...Både Laus og Isabell er dejlige karakterer der er lette at holde af...jeg følte mig godt underholdt hele vejen igennem...Jeg skal helt sikkert have fat i efterfølgeren, for jeg tror at der er flere spændende eventyr i vente for Laus og Isabell.”

Bøger På Tværs

"Pectus sten" was a interesting read, and i think I have to go to the library or bookstore to get the second and last part of the history.”

Bogerpåtvaers

“... Samtidig er ’Pectus’ sten’ virkelig velskreven. Jeg var underholdt det meste af tiden, og jeg synes, Lise Bidstrup kommer med mange gode påfund. Hun når at få sin historie vidt omkring. Laus og Isabell må valfarte fra det ene sted til det andet – lige fra Sverige til Australien – og de støder også ind i mange forskellige skæbner og udfordringer ... Jeg skal helt sikkert udforske nogle flere af Lise Bidstrups andre bøger.”

Goodreads

“...Dem der er i målgruppen, vil føle sig udmærket underholdt af bogens to meget forskellige hovedpersoner, de onde magter som jager dem og det høje tempo handlingen har det meste af tiden. Bogen er letlæst og velskrevet og den har en udmærket sammensætning af de ingredienser der indgår i en fantasy-roman...”

Himmelskibet

“Lige fra starten er der masser af sjov og spænding i Lise Bidstrups fantasyroman Pectus' Sten. Især figurerne har masser af personlighed, og det vrimler med masser af sjove og fede bipersoner, for eksempel nogle ret så bitre spøgelseskvinder og lettere flove gargoiler.”

Troldspejlet

“Samtidig er ’Pectus’ sten’ virkelig velskreven...Jeg skal helt sikkert udforske nogle flere af Lise Bidstrups andre bøger...Jeg kan i hvert fald kun sige, at jeg var underholdt.”

Kultur for unge

Pectus’ sten er en god, dansk fantasybog, med et spændende koncept og et sprog der er lige til, nemt at forstå og dejligt at læse i...Jeg kan kun beundre ideen bag historien...Det var især godt, at Lise Bidstrup indrog steder fra den virkelige verden og deres historie der, så man samtidig lærer flere steder at kende. Det var sjovt at google det bagefter og se, at tingene rent faktisk var som det stod i bogen.”

Bookaholic

Pectus’ Sten er en rigtig god børnebog, fyldt med en masse overnaturlige væsener og en spændende rejse igennem forskellige lande og deres myter og legender...en spændende bog, som sagtens kan anbefales.

booksxlove

“Lise Bidstrups fantasy-bog er både spændende og let-læst. Lige fra første side sker der de vildeste ting, så man bliver hooked med det samme....Pectus´ sten er velskrevet og særdeles god underholdning.”

æseløre.dk

“en rigtig god bog, som jeg vil foreslå alle boggnaskere, der elsker fantasy, at læse...Lise Bidstrup formår, at holde fast i de elementer der gør en fantasy bog god; eventyrvæsner, kampe og gåder, der skal løses under umulige forhold, samtidigt med at hun sætter sit helt eget, specielle præg på historien...det kunne godt se ud, som om Lise Bidstrup er godt på vej til at skabe sig et solidt navn blandt dem, der ligger på top fem listen...bare gnask den og nyd det :-D”

boggnasker.dk

Pectus´ sten er Lise Bidstrups nyeste fantasybog, og den har det hele: spænding, humor, magi og kampen mod det onde...Bogen er superspændende, og sine steder også temmelig morsom...kan bogen varmt anbefales, både for historien og for Patrick Leis´ illustrationers skyld...”

læsehestmedfantasy.blogspot.com

“Det er den 35. bog fra forfatteren, så hun er velkendt på børnebibliotekerne. Pectus' sten er en fantastisk fortælling hvor to, til dagligt ganske almindelige børn, udvælges til at"forny verden" ... Det er en lækker lille fantasy-bog ... som er spændende og henvender sig til et bredt spektrum af unge læsere ... Endnu en rigtig god fantasy-skattejagt fra en af vore mest produktive forfattere. Både nye og gamle fans af forfatteren vil føle universet velkendt og være godt underholdt.”

Lektørudtalelse

Det er altid en fornøjelse at læse en bog, hvor forfatteren formår at fange læserens opmærksomhed i løbet af de første 5-10 sider, og holde den fangen hele bogen igennem...Skønt mest rettet mod børn, har ”Pectus’ sten” noget at tilbyde læsere i alle aldre. Dels er det altid rart at finde en velskreven fantasy-bog, dels vil den mere modne (*host:ældre*) læser hygge sig med at opdage de skjulte meninger Lise Bidstrup har lagt i navnene til både dæmonerne og medlemmerne af den Øverste Orden.”

En-bog-om-dagen.blogspot.com

I enjoyed the plot, loved seeing the friendship grow between Isabell and Laus, and had my own private snigger at the names Lise Bidstrup had chosen for both the good and the bad supernatural creatures”

Bogormen.livejournal.com

Bogtrailer til Pectus' Sten