PRANK

Forlag: Høst & Søn

9. klasse er overstået, forude venter gymnasiet og det store liv. Jeps og hans venner ser frem til dovne uger og den fælles tur til et sommerhus i Frankrig, den ultimative afslutning på tiden i folkeskolen. Det, der starter i det små med en prank, lidt drilleri af en tidligere lærer, ender med prank med en tragisk udgang. Det er en såret flok, der tager til Frankrig, hvor en af pigerne langsomt går i opløsning på grund af dårlig samvittighed. "Prank" er en historie om moralske valg og fravalg.

Anmeldelser

"Meget velfortalt ... Hvilken inciterende start på romanen! ... Overraskende handling ... særdeles velfortalt og spændende ungdomsroman ... Her er meget at snakke om ... hermed anbefalet"

Børn&Bøger

"Jeg nød virkelig læsningen af Lises bog, som er medrivende og spændende ... persongalleriet er skildret super godt ... "

Bogbefaling

"Pranks og venskab er temaet i denne utroligt velskrevede og meget aktuelle fortælling, hvor vi virkelig kommer ind under huden på de fem hovedpersoner. Spændende til det sidste."

Lektør

"Prank er fuld af håb, drømme og sommer ... Personerne er vidt forskellige men alle genkendelige og helstøbte. Man føler sig næsten som en del af venneflokken, når de sidder på Italieneren og spiser pizza eller hænger ud på molen. Sommeren er lang og fuld af muligheder. Handlingen overrasker og holder læseren fanget til sidste side ... Lise Bidstrup, der har skrevet mange bøger for børn og unge, kan sit håndværk og har skrevet en bog, der fortjener at blive læst af både drenge og piger."

Æseløre.dk

"Prank rummer også en seriøs uhygge ... Bogen er let læst, der er mange dialoger, scenariet er realistisk ... romanens hovedpersoner står overfor nogle alvorlige dilemmaer."

Bogvægten