Slangen fra Tchan

forsideslangen
2. bog i Meleagros Detektivbureau

Pigen, Semi, fra Borneo er ved at finde sig til rette på Hvedeborg Slot sammen med barnedetektiven Adam, køkkendamen fru Nielsen og den hårdtslående butler Georg.

Men der hersker ikke fred i særlig lang tid ad gangen på Hvedeborg Slot.

En dag opsøger hr. Milton Meleagros Detektivbureau med en sag, som Adam i første omgang afviser, men efter et besynderligt indbrud i hr. Miltons lejlighed pirres Adams nysgerrighed alligevel, og han indvilliger i at tage med hr. Milton til Athen i Grækenland for at finde hoved og hale i mysteriet.

En gammel myte om en slange med magiske evner viser sig at have betydning for hændelserne, og pludselig befinder Adam og Semi sig i Englands hovedstad, London, med den mest usandsynlige og frygtindgydende fjende i hælene.

Slangen fra Tchan er vækket, og dens magi er ikke til at spøge med.

Anmeldelser

"Hvis du kan lide våben, bedragerig og overnaturlige kræfter så er den bog noget får dig... Her har vi igen et af Lise Bidstrups spændende bøger med sin enestående blanding af krimi og fantasy..."

Biblo.dk

"Jeg synes at det var en rigtig god og spændende bog, fordi der kom mange ting frem som man ikke forventede undervejs... Jeg har intet dårligt at sige.”

Palles gavebod

Bogens dialogrige tekst er velskrevet...Historien er elementært spændende...”

Lektør

Historien bød på rigtig mange overraskelser undervejs, som gjorde den rigtig spændende at læse

Pallesgavebod.dk

Bogtrailer til Dæmonernes Utopia