Kysser du min bror, kysser du mig

Forlag: Alvilda

Medforfatter: Kirsten Sonne Harild

”Hvor er du grim, luder!” rungede det pludseligt langt inde i hendes hoved. ”Ta’ hendes hår!” Fornemmelsen af en kniv tæt ved øret. Sofia løftede sløvt sin højre hånd og prøvede at beskytte sig. Hånden var mørkerød og hævet helt ud i fingrene. ”Hjælp!”

 

Sofia har succes på både håndboldholdet og i skolen. Hun får høje karakterer og bor i et pænt hus med sine travle forældre. En dag møder hun den mystiske Elliot. Elliot med de bløde læber, som måske er lidt en bad boy. Sofia bliver draget af både ham og hans søster, Malou, og hun gør alt for at passe ind i deres gruppe.

Snart er hun ude, hvor hun ikke kan bunde, og der er ingen vej tilbage. Eller er der?

Anmeldelser

"Romanen er skrevet af to forfattere, Kirsten Sonne Harild og Lise Bidstrup, det var ikke noget, som jeg lagde mærke til. Sproget ændrer sig ikke, og der er ikke på noget tidspunkt, hvor jeg har følt, at romanen var skrevet af to forfattere ... derudover handler bogen om forelskelse og venner med et twist af vanvid grundet pigebanden, som hærger de unge i byen ... en god og interessant kombination"

Bookeater

"En god bog for de 12-16 årige piger."

Ugeavisen Ringkøbing

"En realistisk,men også barsk fortælling om, hvor hurtigt alt kan gå galt, hvis du træffer de forkerte beslutninger. En vigtig historie om at turde stå ved sig selv og sine værdier, selvom det kan få store konsekvenser. Historien er velfortalt og spændende, og du bliver suget ind i handlingen fra første side."

Lektør