Uhyret fra Cachi

h550-1171281038

Iben glæder sig til at komme til Costa Rica med sin mor. De har været der før og kender en familie i den lille, idylliske bjerglandsby Cachi.

Desværre viser det sig at idyllen er blevet brudt, fordi uhyret El Gordo hærger i byen. Landsbyboerne giver kaff eplantageejeren Javier Delgado skylden, da han nogle uger forinden har plantet kaffe på El Gordos bjerg.

Iben er ikke overbevist om, at historien om El Gordo er sand, og sammen med sin nye ven, Andrés, beslutter hun sig for at opklare mysteriet. Det viser sig at denne opgave hverken er let eller ufarlig, og situationen besværliggøres endnu mere af, at Iben midt i det hele bliver nødt til at finde ud af om Andrés bare er en god ven, eller....

Anmeldelser

"...En spændingsroman med et fint håndteret, romantisk spor - det bliver hverken for kunstigt eller klistret...En god portion spænding og en hovedperson, der burde gøre den til et hit hos pigerne."

Fortællingen.dk

"...I et livligt og følelsesladet miljø, som skildres troværdigt og indgående...En ganske sød og varm kærlighedshistorie, hvor man i tilgift får viden om et fjernt land og dets politiske og sociale forhold."

Lektørudtalelse

"Uhyret fra Cachi er en slags detektivroman med et par fantastiske elementer - og et kig ind i et barskt, eksotisk Mellemamerika, set med danske øjne."

Troldspejlet