Afkørsel 12 til Caribien

Tellerup

Når én vej i livet bliver for ufremkommelig og lang,

hvad gør man så?

Julie ved det.

- Man skifter den ud med en anden.

Men hvad sker der så, hvis man tvinges til at kigge tilbage på den ufremkommelige og lange vej? Hvad sker der, hvis man pludselig smides ud i en virkelighed, hvor man bliver tvunget til at argumentere for og imod sit valg?

Her er Julie på mere usikker grund.

Julie er træt af en hverdag med mand, børn, hus og job, og en dag beslutter hun sig for at bryde op og rejse væk. Livet må have mere at tilbyde hende. På Antigua møder Julie Owen, der på ubehagelig kontant vis tvinger hende til at gennemleve sit valg. Gennemleve det, hun vælger til, og det, hun vælger fra.

Nu er Julie ude, hvor hun ikke kan bunde.

Hvor rammer hun land igen? Hvis hun overhovedet gør.

 

Anmeldelser

“Denne bog har meget at byde på...5 ud af 6 stjerner.”

P-pladsen.dk

“Bogen har formået at prikke til nogle emner, som har ligger os alle meget på sinde og bragt diskussionslysten op i os.”

Bogklubben mener

“Jeg kan rigtig godt lide den Lise’ske måde at skrive på...Bogen er en ret syrrealistisk...Jeg nød bogen rigtig meget”

Coewless's bog Blog

“Det er en bog der giver stof til eftertanke...”

bogtanke.blogspot

“Jeg vil ikke afsløre slutningen, men blot anbefale bogen til andre læsere. Forfatteren har en konsekvent skrivestil, som jeg synes godt om og sammen med det psykologiske plot bliver bogen både underholdende og vedkommende.”

bogsamling.blogspot

"Lise Bidstrup har skrevet flere populære fantasy-romaner for børn, f.eks. serien om Shozin Sølvhår. Dette er hendes anden bog for voksne, og det er en bog jeg vil anbefale til alle stressede, unge kvinder, der vil kunne identificere sig med de problemer og frustrationer Julie oplever i forsøget på at få et moderne familieliv til at fungere, og samtidig få plads til spænding og fantasi i hverdagen."

Litteratursiden.dk

""Det er kold realisme i beskrivelsen af den sexhungrende kvinde, der søger nye udfordringer hos alle og enhver."

Nordjyske.dk

"Roman om en kvinde i en personlig krise, der i en lidt anderledes stil beskriver hendes overvejelser om mulige løsninger."

Lektørudtalelse

“En finurlig betragtning over hverdagen - alle de ting man som kvinde, kone, mor, elskerinde og arbejdende kan køre træt i...Jeg skal ikke afsløre her, om det var drøm eller virkelighed - måske vil hver enkelt læser også opfatte den del forskelligt; det er sikkert en tanke, der har strejfet os alle... hvad sker der hvis??? ... en underholdende bog...”

Nilleslitteratur