ELLA TUR/RETUR

Forlag: Peoples Press

Medforfatter: Anna Bridgwater

32-årige Ella Birk bor i London med sin kæreste, Martin, som arbejder for et højtprofileret medicinalfirma. Selv har hun opgivet en karriere som sygeplejerske og arbejder nu som ekspedient i en papirhandel. Ella elsker sin tilværelse i den farverige og pulserende engelske hovedstad, og alt virker rosenrødt – indtil drømmen en dag brister, og det går op for Ella, at hende og Martins forhold langtfra er, hvad hun troede.

I frustration over sit forliste forhold træffer Ella en impulsiv beslutning, som skal vise sig at bringe hende ud på en rejse til ukendte områder af Europa og lige i armene på den flotte Jeff. Men intet er enkelt i Ellas liv. Fortiden dukker op som en truende skygge, og Ella er nødt til at træde i karakter og stå fast på de valg, hun har truffet, hvis hun vil redde sin selvrespekt og skabe et liv, hun kan være stolt af – med eller uden en mand ved sin side.

Ella tur/retur er en skøn og medrivende romantisk fortælling om at finde sig selv og stå ved den, man er. Og måske, hvis man er heldig, finde kærligheden på vejen.

Anmeldelser

"Fedt koncept med konkurrencen og rejsebogstips fra forskellige mindre kendte steder."

Mofibolæser

"Helt fantastisk bog om livet og de svære valg der kan og skal tages for at blive glad igen."

Mofibolæser