Khepris Tre Trin

Forlaget Valeta

En pensioneret patolog, en argentinsk cykelrytter, en jaloux eksmand, en myrdet fransk pige, en hobbyornitolog fra Irland, en politimand, der bliver suspenderet og direktøren for et event bureau i Danmark er de personer, hvis veje under besynderlige – men ikke tilfældige omstændigheder -  krydses i København. Alle har de deres plads i det puslespil, der blev påbegyndt for mange tusinde år siden da egypterne forfattede en af den mindst kendte dødebøger – Hulernes Bog.

 

Anmeldelser

“Forfatteren er særdeles erfaren i at skrive en veldrejet historie...underholdende krimi...I korte afsnit, fortælles små bidder af den fælles historie fra forskellig synsvinkel, og langsomt samles trådene så morderen bliver afsløret. ...”

Krimisiden.dk

“Den storskrivende børne- og ungdomsforfatter Lise Bidstrup kaster sig med »Khepris tre trin« ud i en bemærkelsesværdig og velskrevet fortælling om en af de gamle egypteres mindst kendte dødebøger, Hulernes Bog. I et effektivt og stramt sprog og opbygget som noget, der kunne forveksles med noveller, præsenterer forfatteren os for en broget forsamling af figurer, der alle er brikker i et velkomponeret puslespil af et plot...I 40 korte, ikke kapitler, men ledetråde fletter Bidstrup elegant figurerne ind i fortællingen...et fornemt bud på en anderledes fortalt krimi. Man mærker, at hun trods sin nyere stemme som voksenforfatter, er en særdeles erfaren fortæller.”

Bøger, Berlingske Tidende

“Historien er spændende og personerne interessante.”

Krimi-cirklen

Rigtig god, spændende og super underholdende bog. Dejlig nytænkende med et godt flow i handlingen. Yderst læseværdig!”

Goodreads

“...bogen er velskrevet...Bogens personer er ganske interessante...derfor er afsløringen af morderen ganske overraskende...”

Krimifan