SKØNLITTERATUR TIL VOKSNE

DRØMMEREJSER
Skrevet i samarbejde med Anna Bridgwater


Sammen driver Eva og Isabella bureauet Drømmerejser. Da Susanne fra Charlottenlund træder ind ad døren for at bestille en singlerejse til Kap Verde med mulighed for en ferieflirt eller to, beslutter de to kvinder sig for at rejse i forvejen og researche, så de kan stykke den bedst mulige ferie sammen til Susanne. Hurtigt får solen, varmen og de afklædte kroppe dem til at sænke skuldrene og nyde alt det, øen har at byde på.

AFKØRSEL 12 TIL CARIBIEN

Julie er kørt grundigt træt i ægteskab, børn, villa, karrière. I skift mellem scener fra hendes hverdag med Morten nord for København og hendes fantasiverden i Caribien med Owen, skildres hendes personlige krise og dens løsning.

JOMFRUENS DATTER

Det kan være hårdt at vokse op uden begge forældre. Eller man kan lære at leve med det.
Alma Virgen nægter at leve i uvidenhed. Hun insisterer på at kende sit ophav.
Mennesket har jo en fri vilje. Og så kan man vel også vælge en far?

KHEPRIS TRE TRIN

En pensioneret patolog, en argentinsk cykelrytter, en jaloux eksmand, en myrdet fransk pige, en hobbyornitolog fra Irland, en politimand, der bliver suspenderet og direktøren for et event bureau i Danmark er de personer, hvis veje under besynderlige – men ikke tilfældige omstændigheder –  krydses i København.

FLAGERMUSELILJEN

Det kører for Helle med reklamejob og vildt liv i weekenden. Men tomheden og noget truende lurer i hendes fortid, hun må konfrontere ondskaben (i sig selv?) i en parallelverden. Redder hun sig, eller redder hun sig ind i galskaben?