DEN REJSENDE FORFATTER

Jeg er medlem af Kvindelige Eventyreres Klub, og jeg har rejst, siden jeg var barn. Første ægte eventyr, jeg kan huske, var i telt med mine forældre og storebror. Turen gik til Sverige og Norge, og jeg har senere fået fortalt, at vi måtte give op og tage hjem på grund af millionvis små stikkende knot. Men heldigvis afskrækkede det mig ikke, og mine rastløse fødder har ført mig vidt omkring siden…

LANDE BESØGT
0
KONTINENTER
0
BØGER UDGIVET
0

Efter gymnasiet tog jeg nogle sabbatår og besøgte Costa Rica, Indien, Nepal og Filippinerne. Alle steder arbejde jeg for NGO’er, og den slags arbejde gør jeg stadig meget ud af at forfølge, nu blot med udspring i mit forfattervirke. Derfor har jeg skrevet for både, Danida, Oxfam Ibis, Heleverdeniskole, og i øjeblikket arbejder jeg på et skriveprojekt med PlanBørnefonden.

Hvis din NGO eller organisation leder efter en skrivende samarbejdspartner, må I meget gerne kontakte mig, jeg er altid interesseret i nye samarbejder.

Seneste rejse
Book mig til foredrag
Rejsetips

Albanien🇦🇱Andorra🇦🇩Antigua&Barbuda🇦🇬Argentina🇦🇷Aserbajdsjan🇦🇿Australien🇦🇺Bahamas🇧🇸Belgien🇧🇪Bosnien-Hercegovina🇧🇦Botswana🇧🇼Brasilien🇧🇷Bulgarien🇧🇬BurkinaFaso🇧🇫Cambodia🇰🇭Canada🇨🇦CostaRica🇨🇷Cuba🇨🇺Cypern🇨🇾Estland🇪🇪Filippinerne🇵🇭Finland🇫🇮Frankrig🇫🇷Gambia🇬🇲Gibraltar🇬🇮Grækenland🇬🇷Grønland🇬🇱Holland🇳🇱Honduras🇭🇳Indien🇮🇳Indonesien🇮🇩Irland🇮🇪Island🇮🇸Italien🇮🇹Japan🇯🇵Jordan🇯🇴KapVerde🇨🇻Kenya🇰🇪Kina🇨🇳Kroatien🇭🇷Letland🇱🇻Litauen🇱🇹Luxemborg🇱🇺Malawi🇲🇼Malaysia🇲🇾maldiverne🇲🇻Malta🇲🇹Marokko🇲🇦Monaco🇲🇨Nepal🇳🇵NewZealand🇳🇿Nicaragua🇳🇮Nordmakedonien🇲🇰Norge🇳🇴Panama🇵🇦Polen🇵🇱Portugal🇵🇹Rusland🇷🇺San Marino🇸🇲Schweitz🇨🇭Serbien🇷🇸Singapore🇸🇬Skotland🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Slovakiet🇸🇰Spanien🇪🇸SriLanka🇱🇰Storbritannien🇬🇧Sverige🇸🇪Sydafrika🇿🇦Taiwan🇹🇼Tanzania🇹🇿Thailand🇹🇭Tjekkiet🇨🇿Tunesien🇹🇳Tyrkiet🇹🇷Tyskland🇩🇪Ungarn🇭🇺USA🇺🇸Vatikanstaten🇻🇦Zambia🇿🇲Zimbabwe🇿🇼Østrig🇦🇹

Burkina Faso med Danida
Inspirationsrejse, Singapore
Researchrejse, Makedonien

Mine rejser optræder som regel på en eller anden måde i mine bøger. Nogle gange tager jeg af sted specifikt for at researche noget bestemt, og nogle gange tager jeg bare af sted for eventyrets skyld, og så åbenbarer det sig senere (nogle gange flere år senere) hvordan jeg skal bruge oplevelserne i en historie.