Foredrag

Jeg vil super gerne besøge din skole, bibliotek,
klub, plejehjem, firma, forening og alt derimellem!

Et foredrag er det eneste tidspunkt, man som forfatter har rigtig irl-kontakt med sit publikum, så det er altid sjovt og spændende.
Det er også en fed måde at dele min begejstring for verden, kulturer, mennesker og natur på. Da mange af mine bøger er inspireret af, eller foregår i udlandet, så er der i de fleste af mine foredrag en god portion “historier fra de varme lande”, hvilket som regel er et hit hos tilhørerne, uagtet om de er børnehavebørn, teenagere eller meget voksne voksne.
—∇—
Vil du gerne have besøg af mig, men kniber det med finanserne?
Scroll ned for hjælp ↓

41301872_289743921629628_4076315746525773824_n

Jeg holder foredrag for alle aldersgrupper.

Fra de helt små, der lige er begyndt at stifte bekendtskab med den supervigtige og spændende skønlitteratur – og op til så gamle det skal være. Jeg kommer langt omkring i mine foredrag, både geografisk, tematisk og skriveteknisk.

PÅ REJSE MED FORFATTERSKABET

Jeg har på nuværende tidspunkt rejst i 81 lande, og mit forfatterskab er derfor naturligt nok gennemsyret af min interesse for verden, mennesker, kulturer og de oplevelser det bringer at have ”rastløse fødder”. Foredraget På rejse med forfatterskabet er et sjældent kig over skulderen på en kvinde, der ikke nøjes med at sidde og skrive ved arbejdsbordet. Det er ude i verden historierne lever.

Foredraget kan tilrettelægges alt efter tilhørerne, og hvis bestemte bøger ønskes omtalt, så inkorporerer jeg også det.
—∇—
Dette foredrag kan målrettes alle aldre.

research I Sri Lanka
RESEARCHREJSE I AUSTRALIEN

DYRENE I MINE BØGER OG REJSER

Jeg elsker dyr! Og jeg er vild med at fotografere, så ret ofte bruger jeg dyr i mine fortællinger. Det kan være en hovedperson der pludselig bliver shape shifter som i “Tokolosh” eller når Kami I “Kamis Kamera” bliver sendt rundt i verden for at hjælpe dyr.
Jeg har selv haft nogle helt formidable dyreoplevelser på mine rejser. For eksempel har jeg: gnedet næse med en rock wallaby i Australien, svømmet med stingrays i Maldiverne, forhindret i at lande med fly i Botswana og meget mere.
—∇—
Foredraget er primært henvendt til: Børnehave, indskoling og mellemtrin.

VERDEN I MINE BØGER

I dette foredrag lægger jeg større vægt på de kulturelle aspekter af mine rejser og opbygningen af verdner i minde bøger. Dette foredrag handler mere om kulturmøder, samfund og levevis. Men det er samfund set i st bredere perspektiv. Både det man kan møde i virkeligheden, men også de samfund jeg har digtet i mine bøger.
—∇—
Foredraget er primært henvendt til: Mellemtrin, Udskoling og voksne.

RESEARCHREJSE I SRI LANKA
WORKSHOP I NEPAL

WORKSHOPS

Jeg har, sideløbende med min forfatterkarriere, altid afholdt workshops for børn, unge og voksne, der kunne tænke sig at komme i gang med at skrive. En workshop dykker ned i de værktøjer man har som forfatter, der er skriveøvelser og eksperimenter der vil få deltagernes idéprocess til at ekspandere.

Kontakt mig, hvis du har en ide til en workshop. Også hvis ideen ikke er helt færdigbagt. Det kan vi gøre i fællesskab:)

Jeg har holdt workshops på ungdomsskoler, biblioteker, i skoler og så langt væk som i Nepal for en gruppe af nepalesiske forfattere, der ønskede at blive udfordret i deres måde at skrive på.

Priser på foredrag og workshops varierer alt efter varighed og indhold. Kontakt mig endelig for at få en pris på præcis den “optræden”, du kunne tænke dig.

Statens Kunstfond har en del puljer, som man kan søge, hvis man gerne vil have en forfatter på besøg. Klik ind på deres hjemmeside, for at finde den pulje, der passer til din skole/bibliotek, klub eller lignende.